Τρίτη 10 Μαρτίου 2020

Ευχαριστώ το νομικό και λογοτέχνη Γιώργο Ι. Μποτή για την τιμητική προσφορά του καινούργιου βιβλίου του: «ΔΙΑΛΟΓΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ - Ο καρκίνος συνδιαλέγεται με τον Ασθενή - Ο καρκίνος του μακαριστού Αρχιεπισκόπου Αθηνών Χριστόδουλου» (Εκδόσεις: Πύρινος κόσμος, 2020).


Ευχαριστώ το νομικό και λογοτέχνη Γιώργο Ι. Μποτή για την τιμητική προσφορά του καινούργιου βιβλίου του: «Διάλογος με τον καρκίνο - Ο καρκίνος συνδιαλέγεται με τον Ασθενή - Ο καρκίνος του μακαριστού Αρχιεπισκόπου Αθηνών Χριστόδουλου.  Εκδόσεις, Πύρινος κόσμος,  2020».
Με Μεγαλείο ψυχής έκανε την επιστημονική του μελέτη κουβαλώντας το σταυρό της δική του σταυρώσεως, έναν σταυρό που εγκυμονεί την ανάσταση και την ανάταση της ψυχής  και του αδούλωτου πνεύματος.
Μόλις παρέλαβα το βιβλίο, κάθισα   ως αργά και μελετούσα την εξομολόγησή του μπροστά στον Εξομολόγο και Δικαστή  καρκίνο. Ο λόγος  του,  ποταμός, που σφυρηλατεί και λειαίνει της βιωτής μας τα κοφτερά βράχια! Με παρρησία ψυχής και αδέκαστη συμπεριφορά έριχνε μαζί του τα ζάρια της ζωής παίζοντας κορώνα γράμματα τα αποθέματα του  Άχρονου χρόνου!
Ο συγγραφέας Γιώργος Ι. Μποτής, με το καινούργιο πόνημα του, το τόσο ευαίσθητο, επισφραγίζεται  το ψυχικό  σθένος της Αρκαδικής του καταγωγής και της Ηράκλειας προσπάθεια του  για προσφορά όλα τα χρόνια της ζωής του,  καταθέτοντας στις γενιές του μέλλοντος περγαμηνές μεγάλης αξίας.

Με όλο μου το Σεβασμό και την Αγάπη, εύχομαι σε αυτόν προσωπικά και στην οικογένειά του, Χρόνια Καλά και Ευλογημένα!  
ΚΑΛΗ ΣΑΡΑΚΟΣΤΗ, Καλή Δύναμη και Καλή Συνέχεια σε ότι κι αν κάνει!

10 Μαρτίου 2020
Μαρία Κολοβού Ρουμελιώτη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου