Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου 2013

Ο Γορτυνιακός Σύνδεσμος διοργανώνει εκδήλωση στα πλαίσια αλληλογνωριμίας και αλληλοσύσφιξης των σχέσεων





Αγαπητέ/η  πατριώτη/ισσα,
 
 Ο Γορτυνιακός Σύνδεσμος, ενόψει των εορταστικών ημερών, διοργανώνει εκδήλωση στα πλαίσια αλληλογνωριμίας και αλληλοσύσφιξης των σχέσεων,  μεταξύ μας και με τους Πατρινούς πολίτες. Στην εκδήλωση θα παρουσιαστούν παραδοσιακά αλλά και σύγχρονα προϊόντα από την Γορτυνία μας καθώς και προϊόντα από επιχειρηματίες Γορτύνιους που ζουν στην Πάτρα.
Η εκδήλωση θα γίνει στα γραφεία του Συνδέσμου, Ερνεστρώλε 31-35, Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου 2013 και ώρα 18:30, Σάββατο 21.12.2013 από τις 11.00-13.30 και 6.30-9.30 και την Κυριακή από τις 10:00-13:30.
Στην επίσημη έναρξη την Παρασκευή 18:30 έχουν προσκληθεί ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Χρυσόστομος, ο δήμαρχος Γορτυνίας κ.Γιάννης Γιαννόπουλος και οι Αρχές της πόλης.
Στην εκδήλωση θα γίνει παρουσίαση των προϊόντων και ΌΧΙ ΠΩΛΗΣΗ. Οι επισκέπτες θα έχουν την δυνατότητα να γευθούν παραδοσιακές συνταγές, γαλακτοκομικά προϊόντα και γλυκίσματα.
Οι επισκέπτες κατά την αναχώρησή τους θα λαμβάνουν καταναλωτικά δώρα.
Περιμένουμε την παρουσία σας και την συμπαράστασή σας στην νέα προσπάθεια που κάνουμε για την σύσφιξη των σχέσεών μας, ιδίως των Γορτυνίων β΄γενιάς και την συμπόρευση με την Πατραϊκή κοινωνία.
 Η επόμενη εκδήλωσή μας θα είναι η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίττας που έχει προγραμματισθεί για τις 12 Ιανουαρίου 2014 (εκτός απρόοπτου), μαζί με την ετήσια Γενική Συνέλευση. Θα ειδοποιηθείτε εκ νέου. 

Εκ του Δ.Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου