Σάββατο 2 Απριλίου 2016

Ο Γίργκεν Μπανσέρους, ο «πατέρας» του αγαπημένου ήρωα, ντεντέκτιβ Κλουζ έρχεται στο βιβλιοπωλείο Discover your Way (Πατρέως 30) για να γιορτάσουμε μαζί του την παγκόσμια ημέρα παιδικού βιβλίου με έναν ξεχωριστό τρόπο.


Το βιβλιοπωλείο Discover your Way (Πατρέως 30) γιορτάζει την παγκόσμια ημέρα παιδικού βιβλίου με έναν ξεχωριστό καλεσμένο. Ο Γίργκεν Μπανσέρους, ο «πατέρας» του αγαπημένου ήρωα, ντεντέκτιβ Κλουζ, έρχεται για μια μοναδική εμφάνιση στην Πάτρα και μαζί του φέρνει όχι μόνο τα τελευταία νέα του Κλουζ αλλά και τους δυο καινούργιους του φίλους, τη Μίλι και τον Μάγκνους.

Την Τρίτη 5 Απριλίου 2016 στις 19.00 θα βρεθεί στην αίθουσα εκδηλώσεων του ξενοδοχείου «Βυζαντινό»(Ρήγα Φεραίου 106, Πάτρα, τηλ.: 2610 243000)
Σε αυτή την συνάντηση τα παιδιά, μαζί με παιδαγωγούς και εμψυχωτές θεατρικού παιχνιδιού από το θεατρικό Εργαστήρι ΟροΠαίδιο:
Θα ακολουθήσουν τα ίχνη του Κλουζ,
Θα παρακολουθήσουν τις ύποπτες κινήσεις της Μίλι,
Θα περιπλανηθούν στον πύργο του βαρόνου Μάγκνους
για να καταλήξουν σε ύποπτους και να εξιχνιάσουν το δικό τους «αστυνομικό μυστήριο»
Πιο συγκεριμένα οι μικροί φίλοι τιυ Ντεντέκτιβ κλουζ θα απολαύσουν ένα θεατρικό Θεατρικό Παιχνίδι με τίτλο: «Το πιο μυστηριώδες μυστήριο!»
«Σας περιμένουμε να γνωρίσουμε τους φίλους του Κλουζ μέσα από ένα παιχνίδι φαντασίας και παρατηρητικότητας! Από στιγμή σε στιγμή, καταφθάνουν στην παρέα μας …οι διάσημοι Ντεντέκτιβ, η Μίλι το αστραπιαίο κορίτσι, ο Μάγκνους , ο επιτυχημένος εφευρέτης και φυσικά ο Μαξ, ένας σκύλος για όλες τις δουλειές!
Όλοι τους ανυπομονούν να μας αποκαλύψουν τα μυστικά τους …Είναι πανέτοιμοι
να μοιραστούν μαζί μας, όλα εκείνα τα στοιχεία… που χρειάζεται να έχει ένας ντεντέκτιβ για να μπορεί να λύσει μια υπόθεση και… ποιος ξέρει, ίσως χρειαστεί να λύσουμε κι εμείς το δικό μας μυστήριο!
Από την ομάδα Παιδαγωγών & Εμψυχωτών
του Χώρου Καλλιτεχνικών Αναρριχήσεων “ ΟροΠαίδιο”»
Η είσοδος θα είναι ελεύθερη ενώ ο Ντεντέκτιβ κλουζ θα μοιράσει στους μικρούς του φίλους δώρα!
--
Με εκτίμηση
Για το Βιβλιοπωλείο "DiscoverYourWay"
Ηλεκτρονικά Μέσα Διασκέδασης Α.Ε.
Πατρέως 30
Πάτρα
Τ.Κ.26221
Τηλ.:2610624916
Fax :2610624927
Facebook/discoveryourway

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου