Δευτέρα 18 Μαρτίου 2019

Κυκλοφόρησε η 2η ανθολογία του Φανταστικού με τίτλο: 13 + 1 συγγραφείς γράφουν στις ΠΝΟΕΣ της Φαντασίας, των Εκδόσεων ΠΝΟΕΣ λόγου & τέχνης. (Ευχαριστώ τους εκλεκτούς φίλους, Αρετή Γκιωνάκη και Νίκο Δεληγιάννη, που με έχουν συμπεριλάβει στην ανθολογία).

13+1 ΣΥΓΓΡΑΦΕΙΣ ΓΡΑΦΟΥΝ ΣΤΙΣ ΠΝΟΕΣ ΤΗΣ ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ... 

Παρουσίαση
Η 2η ανθολογία του Φανταστικού με τίτλο: 13 + 1 συγγραφείς γράφουν στις ΠΝΟΕΣ της Φαντασίας, των Εκδόσεων ΠΝΟΕΣ λόγου & τέχνης, είναι γεγονός και ήδη την κρατάτε στα χέρια σας.
Οι εκδόσεις ΠΝΟΕΣ λόγου & τέχνης, στην συνεχή προσπάθειά τους να αναδείξουν τις δυνατότητες εκείνες, που είναι διαφορετικές στον καθένα μας επάνω στον γραπτό λόγο, εξέδωσαν τη συγκεκριμένη ανθολογία, στη σειρά βιβλίων, με τίτλο: ΟΙ ΠΝΟΕΣ ΤΗΣ ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ.
Ο κύριος στόχος στη δημιουργία τέτοιων ανθολογιών είναι να αποκαλυφθεί στον ίδιο τον συγγραφέα πρωτίστως, αλλά και στους αναγνώστες του, ένας καινούργιος άγνωστος εαυτός, μέσα από την ίδια την πρόκληση που δημιουργεί το είδος αυτό της γραφής.
Η λογοτεχνία του φανταστικού στοχεύει ακριβώς, στη φαντασία του λογοτέχνη, αποκαλύπτοντας και στον ίδιο, τον άλλο του "άγνωστο" εαυτό, μέσα από την "προκλητική και διαφορετική" αυτή έκφραση του λόγου. (Από τον πρόλογο των επιμελητών Αρετής Γκιωνάκη και Νίκου Δεληγιάννη).
Γράφουν οι: 
OLIVE CUSTANCE, ΓΚΙΩΝΑΚΗ ΑΡΕΤΗ, ΔΕΛΗΓΙΑΝΝΗΣ ΝΙΚΟΣ, ΔΡΑΓΟΥΝΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ, ΚΑΤΣΙΑΝΟΥ ΒΑΡΒΑΡΑ, ΚΟΛΟΒΟΥ-ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗ ΜΑΡΙΑ, ΛΙΑΝΟΣ ΝΙΚΟΣ, ΛΙΑΤΟΥ ΕΛΕΝΑ, ΜΑΚΡΗΣ ΤΕΛΗΣ, ΜΑΥΡΟΥΔΗ-ΜΟΥΛΙΟΥ ΛΕΝΑ, ΝΙΡΒΑΝΑ ΛΗΔΑ, ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ Θ. ΧΡΗΣΤΟΣ, ΦΙΛΙΠΠΟΥ ΦΙΛΙΠΠΟΣ, ΧΑΡΑΤΣΑΡΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

Επιμέλεια έκδοσης: Αρετή Γκιωνάκη, Νίκος Δεληγιάννης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου