Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2016

Tο βιβλιοπωλείο «Το Δόντι» και οι εκδόσεις Πατάκη παρουσιάζουν το βιβλίο της Τασούλας Επτακοίλη: «Το άλλο μου ολόκληρο», στην Πάτρα.

eptakoili-banner

Tο βιβλιοπωλείο «Το Δόντι» και οι εκδόσεις Πατάκη παρουσιάζουν το βιβλίο της Τασούλας Επτακοίλη «Το άλλο μου ολόκληρο». Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο αίθριο του Μέγαρου Πραπόπουλου (Φιλοποίμενος 36-42, Πάτρα) την Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2016, ώρα 8:30 μ.μ.Θα μιλήσουν η Ρούλα Κωστακοπούλου, δημοσιογράφος, κοινωνιολόγος και η Μίνα Πετροπούλου, φιλόλογος, Δρ. κοινωνιολογίας.
eptakoili_to-allo-mou-olokliroΤο βιβλίο αποτελεί μια καταγραφή γεγονότων, σκέψεων και συναισθημάτων από τη δημοσιογράφο Τασούλα Επτακοίλη – επί έναν χρόνο μετά τον θάνατο του συζύγου της, επίσης δημοσιογράφου, Κώστα Μοσχούδη. Πηγαίνει όμως πολύ πιο πέρα απ’ αυτό. Ξεκινάει με τον πρόλογο του Παντελή Μπουκάλα, ένα μοναδικής ευαισθησίας λογοτεχνικό κείμενο, και καταλήγει, χάρη στο λόγο της Επτακοίλη, να μιλάει με μοναδικό τρόπο για τη ζωή, τη συντροφικότητα και τον έρωτα.
eptakoiliΗ Τασούλα Επτακοίλη γεννήθηκε το 1968 στη Σάμο και μεγάλωσε στον Πειραιά. Αποφοίτησε από το Τμήμα Κλασικής Φιλολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών, αλλά από τη διδασκαλία (ευτυχώς) προτίμησε τη δημοσιογραφία.Από το 2003 γράφει στην εφημερίδα «Καθημερινή», ενώ επί δεκαπέντε χρόνια ήταν παραγωγός του Μελωδία FM 99,2. Ζει στην Αθήνα.

https://todontibooks.wordpress.com/2016/10/15

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου