Πέμπτη 16 Απριλίου 2020

ΕΥΧΕΣ από το Διοικητικό συμβούλιο της Δ.Ε. Ε.Λ και Καλλιτεχνών .

Μήνυμα Προέδρου

Αγαπητά Μέλη της Ελλάδας,
Αγαπητά Μέλη της Ομογένειας,
Αγαπητοί  Φίλοι,

Τον τελευταίο καιρό η ζωή μας έχει αλλάξει ριζικά. Τα μέτρα της  απομόνωσης, του  εγκλεισμού στο σπίτι, απαραίτητα για την προστασία μας, τα οποία τηρούμε ευλαβικά, επιτείνουν την ανάγκη να επικοινωνήσω μαζί σας και πιστεύω πως, τα δύσκολα για την χώρα μας, να έχουν περάσει. Θέλω να  σας θυμίσω πως καμία από τις δράσεις τις οποίες είχαμε προγραμματίσει δεν θα τεθεί σε λήθη.
Παραμένουμε στρατιώτες στο Πνεύμα, στην Δημιουργία , στην Τέχνη , στον Πολιτισμό .
Όλες οι εκδηλώσεις που είχε σχεδιάσει  το Δ.Σ.  δεν θα ματαιωθούν, απλώς έχουν αναβληθεί. 
Η Διεθνής Γιορτή Ποιητών με την ανακήρυξη της Ιδρύτριας της ΔΕΕΛ Χρ. Βαρβέρη –Βάρρα ως Επίτιμου Προέδρου,  η Ανθολογία για το έργο της, ο τρέχων διαγωνισμός Ελλάδας –ΔΕΕΛ με το Κ.Ε.Π. Μόσχας  (συμμετοχές μέχρι τις 30-04-2020), ο διαγωνισμός με ελεύθερο θέμα και η έκδοση πανηγυρικής Ανθολογίας  για τα 200 χρόνια από την επανάσταση του 1821, η εκδήλωση για το Ποιητή, καταξιωμένο λογοτέχνη, Αθανάσιο Κουμούρη, η έκθεση για τους Ζωγράφους, επέκταση της συνεργασία μας με Φορείς, Ακαδημίες του Εξωτερικού κ.α.
Και Βέβαια όπως πάντα, η παρουσίαση του έργου των Μελών και Φίλων  του Πολιτιστικού Φορέα μας, μέσω της ιστοσελίδας, η οποία ιδίως την περίοδο αυτή σημειώνει ρεκόρ επισκεψιμότητας και συμμετοχών .
Σας εύχομαι όλους Καλή Ανάσταση, Υγεία και είμαι βέβαιη πως με την υποστήριξη σας θα ανοίγουμε πάντα δρόμο στον πολιτισμό.  

Με την εκτίμηση μου  
Αικατερίνη Μπατάλια
Πρόεδρος του Δ.Σ.
Διεθνούς Εταιρείας
Ελλήνων Λογοτεχνών 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου